GIFT CARD

1,000L20,000L

SKU: N/A Kategori: ,

Dëshiron të bësh një lodër dhuratë por nuk di se cfarë të zgjedhësh?

Gift Card nga The Entertainer është zgjidhja perfekte për këtë!

Si funksionon? Eshtë shumë e thjeshtë! Ndiqni hapat më poshtë:

Zgjidhni vlerën që dëshironi të dhuroni.
Shkruani emrin e marrësit
Shkruani e-mail të marrësit ku do të shkojë kuponi elektronik i Gift Card
Shkruani një mesazh për marrësin
Shtoni kuponin në shportën tuaj
Shkoni tek Shporta
Plotësoni të dhënat tuaja dhe paguani me kartën tuaj të kreditit ose debitit ose me Paysera (duke qënë një kupon elektronik, për GiftCard, shërbimi i pagesës në dorëzim nuk ofrohet)
Pasi paguani marrësi i dhuratës do të gjejë një e-mail me kodin e kuponit dixhital që mund të përdoret për blerje online ose në dyqan me vlerën që keni zgjedhur ju.

Ju do të merrni një konfirmim me email për porosinë e kryer me sukses.

Specifications

Zgjidh Vlerën

1000 L, 2000 L, 3000 L, 5000 L, 7000 L, 10,000 L, 20,000 L