GP Ultra 4+2 x AA Batteries

400L

Ka stok

SKU: 448985 Kategori:

If you need some AA batteries to power your new toys, this pack of six batteries might be what you’re looking for.

Specifications

Age

0

Manufacturer

GP

Safety Information

0

Manufacturer Number

GPAC24AU3E

Our Product Number

91876

Komentet

Ende nuk ka komente

Komente mund të shkruajnë vetëm klientët që kanë krijuar llogari dhe e kanë blerë këtë produkt.