GP Ultra 4+2 x AAA Batteries

400L

Ka stok

SKU: 448993 Kategori:

A pack of four GP Ultra AAA Batteries with two extra free.

Specifications

Age

0

Manufacturer

GP

Safety Information

0

Manufacturer Number

GPAC24AU3E

Our Product Number

533625

Komentet

Ende nuk ka komente

Komente mund të shkruajnë vetëm klientët që kanë krijuar llogari dhe e kanë blerë këtë produkt.