SONIC MOV2 TAILS V2

1,990L

Vetëm 2 stok

SKU: 556829 Kategori: ,

Specifications

Age

0

Manufacturer

JAKKS

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

414984

Our Product Number

528804

Komentet

Ende nuk ka komente

Komente mund të shkruajnë vetëm klientët që kanë krijuar llogari dhe e kanë blerë këtë produkt.