Dërgesa në të gjithë Shqipërinë | Posta është FALAS për porositë mbi 2,990 Lekë

About

Rreth Nesh

The Entertainer është rrjeti më i madh Anglez i lodrave dhe përfaqësohet në Shqipëri përmes një marrëveshje franchise me Axiom Albania shpk. The Entertainer (thetoyshop.com) ka një gamë të gjerë të markave të lodrave si: Lego, Spinmaster, Hasbro, Mattel, Addo e shumë e shumë marka të tjera, të dashura për femijët.

Misioni ynë është të ofrojmë lodra të trendeve të fundit, me cilësi të lartë dhe të sigurta për fëmijët në Shqipëri.

Na gjeni në:

Galeria ETC, Kati 0 (Tiranë)
Qendra Tregtare Univers (QTU), Kati 0 (Tiranë)

theentertainer.al / thetoyshop.al